Kollektion: Weingut von Agris

Benedikt og hans bror Gregor laver vin i den nordvestlige del af Franken.

De arbejder med Pinot Blanc, Riesling, Chardonnay Pinot Meunier og Pinot Noir

Benedikt har tidligere arbejdet for Raumland + Champagne Piollot & Marie Courtin i et par år og har derfra både seriøs kælder og biodynamisk mark-erfaring. Det har inspireret ham til at ville lave sine egne seriøse mousserende vine.


Vinene varierer fra skøre, tidligt høstede syrebomber, til dybt seriøse bobler, der afspejler tidligere arbejdsgivere, lokalt terroir og klassisk håndværk.


Filosofien er at der ikke tilsættes andet end mikroskopiske mængder svovl, at der sprøjtes så lidt som muligt(øko certificerede fra årgang 25) og laves saftig vin.
Gregor er udlært tømrer, hvor Bene har læst Ønologi og Vitikultur. De klarer alt kælder og markarbejde selv, desuden arbejder de med får, frugt og kartoffelavl ved siden af det daglige arbejde.
De seneste par år har de suppleret med at arbejde for andre weingüter, men nu går Bene all in på projektet.
På sigt håber de på at drive et selvforsynende lille økologisk landbrug, med tilhørende vingård